magnus-ryden-ann-hallsenius.jpg

Två nya chefer till Kommerskollegium

2015-02-12

Kommerskollegium välkomnar två nya chefer. Magnus Rydén blir chef för enheten Internationell handelsutveckling (IHU) och Ann Hallsenius blir chef för Informationsenheten.

Magnus och Ann kommer också att ingå i Kommerskollegiums ledningsgrupp. De välkomnas i sina nya tjänster under mars och april månad. Därmed stärker Kommerskollegium sin organisation med två erfarna chefer i en tid när våra frågor är mer centrala än någonsin.

Magnus Rydén blir chef för Enheten för internationell handelsutveckling (IHU)

Magnus Rydén kommer närmast från Utrikesdepartementet där han är biträdande chef på UD:s enhet för internationell handelspolitik. Han har tidigare varit chef för UD:s inre marknadsgrupp och han var chef för handelsavdelningen på ambassaden i Washington mellan 2010 och 2013. Magnus har även tjänstgjort vid svenska EU-representationen i Bryssel och ambassaden i Dublin.

Magnus börjar som chef för IHU den 30 mars.

Ann Hallsenius blir chef för Informationsenheten

Ann Hallsenius har arbetat med strategisk och operativ kommunikation i 25 år, både inom Regeringskansliet, på myndighet och i en företagsorganisation. Ann kommer närmast från Almega, där hon varit Kommunikationschef i sju år. Innan dess arbetade hon bland annat på Näringsdepartementet och Ungdomsstyrelsen.

Ann börjar som chef för Informationsenheten den 15 april.

Till nyhetsarkivet

Kommerskollegium, Box 6803, 113 86 Stockholm.
Besöksadress: Drottninggatan 89.
Tel: 08-690 48 00     Fax: 08-30 67 59

E-post: kommersk...@kommers.se

Om Cookies