inre_marknad_stjarnor.jpg

Bidra med dina idéer om fri rörlighet inom EU

2013-09-23

Har du idéer om hur EU:s inre marknad och de fria rörligheterna för personer, varor, tjänster och kapital kan fungera bättre? Dela med dig på Single Market Months webbplats. Du kan enkelt skicka in dina idéer kring ämnena jobben, bankerna, e-handeln och de sociala rättigheterna.

Idag startar Single Market Month, där personer, organisationer och företag bjuds in att komma med idéer på hur den fria rörligheten på EU:s inre marknad kan förbättras. Det är EU-kommissionen som har skapat ett öppet webbforum för en debatt kring ämnena jobb, banker, e-handel och sociala rättigheter. Syftet är att få nya idéer på hur de fria rörligheterna kan förbättras, så att EU-kommissionen kan ta eventuella initiativ till utveckling av området.

Alla är välkomna att skicka in idéer som också blir synliga för alla i forumet. Du kan också kommentera andras inlägg och rösta på det förslag du tycker är bäst.

Vid vissa tillfällen under månaden kommer du också att kunna chatta med EU-kommissionärer och EU-parlamentariker. Tidpunkter för detta finns listade på webbplatsen.

Single Market Month pågår mellan den 23 september och 23 oktober 2013.

 

Mer information

Till nyhetsarkivet

Kommerskollegium, Box 6803, 113 86 Stockholm.
Besöksadress: Drottninggatan 89.
Tel: 08-690 48 00     Fax: 08-30 67 59

E-post: kommersk...@kommers.se

Om Cookies